top of page
Foto van schrijverManeesha Sluyzer

Belichamen van je ziel stukken


Als ik de woorden benoem, vertrouwen, rust, liefde, warmte, ondersteuning, support, tevredenheid of bewustzijn denk je niet zo snel aan je ziel. Maar wat als ik je vertel dat die woorden of kwaliteiten onderdelen zijn van je ziel en jij deze onderdelen of stukken kan integreren in jezelf. 


Vertrouwen is niet iets wat je doet met je denken of je hoofd. Vertrouwen is een gevoel diep van binnen. Het zit in je lichaam en om dit gewaar te zijn of je bewust te zijn van vertrouwen heb je het nodig om te voelen of je gespannen of ontspannen bent. 


In mijn werk als lichaamsgericht therapeut ook wel haptotherepeute genoemd, spreken we over een basis presentie in je lichaam. Jouw lichaam heeft een eigen taal en misschien zijn de woorden: ik voel me onzeker, niet gegrond, in mijn hoofd, niet gefocust, concentratie stoornissen, gespannen, ik voel geen verbinding, alles is te veel, ik kan m'n grenzen niet aangeven, ik kan geen keuzes maken, ik twijfel, vind het moeilijk, lastig of ik weet het niet je bekent. Het zijn woorden van het hoofd. Het lichaam zegt, ik voel of ik weet. 


Ik wil je meenemen in de taal van je lichaam en de taal van je ziel. Om je zielenstukken te belichamen en te integeren. Dit doen we door samen te zijn en in een liefdevolle bewuste hogere energie van waarheid en rust. Mogelijk klinkt dit een beetje gek, maar door samen te zijn zal je merken dat er dingen resoneren. Je kent het misschien wel dat je soms kippenvel ervaart of denkt he ja zo had ik het nog niet bekeken. Ik vraag aan jou om jezelf te zijn, je verhalen te delen, wat je dwars zit, waar je over piekert, over na denkt, wat je voelt, wat je hebt meegemaakt, wat je ervaart en ik vraag jou om actief te luisteren en bewust te zijn. 


Ik neem je mee om te ontspannen, goed voor jezelf te zorgen, je bewustwording te vergroten en verhalen te delen om de spiegels te ervaren om te groeien, open te bloeien, jezelf te ervaren en je kracht te voelen. Jouw lichaam liegt nooit en deze taal mag jij opnieuw leren kennen. 


De extra verdieping die we maken is met de taal van je ziel. Die nemen we mee want je ziel is je meeste bijzondere en intieme vriend, vriendin, gids of soulmate. Jouw ziel wil het allerbeste voor en met jou en wil jou laten zien en voelen dat je niet alleen bent, jij mag leunen, je mag ontvangen, mag vragen, je kan uitspreken en voor jezelf mag kiezen. 


Ze zeggen toch wel eens: Er is niets buiten jou, alles vindt plaats binnen in jou. Vind je weg naar binnen en onderzoek, onder alle lagen van angst, zit zoveel liefde. Durf je te openen, durf je je te verbinden, kan je verstillen, weet jij hoe je kan voelen en durf je de woorden te vinden die aansluiten bij dat wat je voelt.


In je spirituele zoektocht is het belangrijk dat je iemand om je heen hebt die de weg kent en de weg voor jou heeft vrijgemaakt. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. 


Ik ben hier om jou de weg te laten vinden naar je verbinding met je ziel. Om alle mooie kwaliteiten en zielen stukken van jouzelf weer te integreren en je volledige potentie kan leven. 


Leven met vertrouwen, compassie, liefde, rust, acceptatie, tevredenheid, verbinding en lichtheid. 




2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page