top of page

Individuele Rouw en Verlies Verwerking Retreat


Ik herinner me dat toen ik 19 was mijn vader plotseling stierf en hoe de grond onder mijn voeten verdween en ik opnieuw moest zoeken naar mijn stevigheid. Ik wilde graag mensen om me heen die dit ook hadden meegemaakt en dit begrepen. Toen ik 6 jaar later betrokken was bij een ongeval waarbij mijn zwager overleed ik een mentaal, emotioneel en fysiek trauma opliep, en tijdelijk niet meer kon werken ik er sterke behoefte aan had om er even tussenuit te gaan. Even op adem komen. Op een plek waar fijne mensen zijn die me ook begrijpen. Waar ik tot rust kan komen en er voor me gezorgd wordt.


Nu meer dan 15 jaar later bied ik verdiepende retreats aan in een villa in Zuid-Spanje waar ik tevens woon, voor mensen die uit balans zijn, met rouw en verlies te maken hebben, hun trauma’s willen aankijken, stress en burn out klachten hebben, fysieke ongemakken ervaren en behoefte hebben aan relaties die verbinding en tijd nodig hebben. De retreats hebben ook een spiritueel tintje omdat ik verbinding heb met de spirituele wereld en mijn kijk op de wereld wordt gevormd door  het belang van zelfzorg, liefde en zelf-realisatie.


Ik geloof dat we te veel afhankelijk gemaakt worden van therapeuten, coaches, medicijnen en doktoren terwijl het belangrijkste is dat mensen weer gaan luisteren naar hun eigen lichaam en ziel. Het belangrijkste medicijn in mijn ogen is liefde, aandacht, tijd, ruimte, verbinding, erkenning en begrip. 


In mijn retreats is het medicijn de natuur, voeding, samen zijn, rust, verdieping door yoga, ademtechnieken, meditaties, samen in de energie zijn, mijn dieren om ons heen en goede gesprekken. 


Menselijke genezing door menselijk affectie, zorg en ondersteuning.


Vertel, wat heb jij nodig als je het moeilijk hebt? Net als een kind dat geruststelling nodig heeft van een ouder, hebben wij als volwassen ook geruststelling en veiligheid nodig om te ontspannen en te genezen van wat voor wonden dan ook. Al zijn dit mentale, emotionele, fysieke of energetische wonden. We lopen allemaal littekens en wonden op in het leven. De open, verse wonden hebben echt veel liefde, zorg en aandacht nodig.


Laten we teruggaan naar de natuur. Neem tijd voor jezelf om te helen.Pijn is normaal en heeft aandacht nodig. Vertraag, verstil, voel, verdiep, verbind, verzacht en vertrouw weer. 


Tijd heelt alle wonden en liefde is het medicijn.


Wil je meer informatie neem contact met mij op of kijk op mijn website.




1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page