top of page
Foto van schrijverManeesha Sluyzer

Spirituele Detox: Ontgiften is goed voor je hoofd en hart!

Bijgewerkt op: 26 sep.



Eenmalige investering voor levenslange onderhoud voor je mentale, emotionele, fysieke en energetische gezondheid.


Ik deel met jou één van mijn helende plant medicijn en dat is genaamd Koffie! Jawel, alleen drink ik het niet, maar gebruik ik het via een klysma om mezelf mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch te reinigen.



Onderstaand een greep uit de positieve effecten die kunnen optreden door het gebruik van koffieklysma’s. 


Een koffie klysma biedt talloze voordelen voor zowel lichaam als geest. Hier zijn enkele van de positieve effecten die je kunt ervaren:


  • Reiniging en heling van de darm: Het helpt je darmen te ontgiften en ondersteunt de spijsvertering.

  • Ontgifting van de lever: Koffie ontgift zowel de lever als de darmen, waardoor je lichaam beter kan functioneren.

  • Pijnverlichting: Het kan verschillende soorten pijn verlichten en verminderen, zonder de noodzaak van medicatie. (raadpleeg altijd je huisarts als je medicatie afbouwt)

  • Focus & energie: Het kalmeert je zenuwstelsel, wat leidt tot diepe rust en ontspanning. Dit zorgt voor meer mentale helderheid en een betere concentratie. Door koffie direct te laten absorberen in de bloedbaan wordt de galblaas gestimuleerd om toxines weg te werken en je meer energie krijgt. 

  • Hormoonbalans: Het herstelt de hormoonhuishouding en kan PMS-klachten verminderen.

  • Vetverbranding: Het stimuleert je stofwisseling en helpt bij gewichtsverlies.

  • Verwijdering van parasieten: Het helpt bij het verwijderen van parasieten en wormen uit je lichaam.

  • Verbetering van mentale gezondheid: Depressies, nervositeit, migraine en hoofdpijn kunnen aanzienlijk afnemen.

  • Huidverbetering: Aangezien de lever wordt overspoeld met giftige stoffen, helpt de huid een beetje met die taak. Het gevolg: eczeem, acne, puistjes, uitslag. Je huid zal daarom aanzienlijk kunnen verbeteren door het gebruik van een koffieklysma. 

  • Versterkte intuïtie en innerlijke kracht: Door je lichaam te reinigen, versterk je je intuïtie, open je je hart en kom je dichter bij je zielenmissie.

  • Verhoogt mentale weerbaarheid: Biedt helderheid van geest en verhoogt je energieniveau, wat bijdraagt aan een gevoel van gelukzaligheid.

  • Verbeterde spijsvertering: Stimuleert natuurlijke ontlasting en verbetert de darmfunctie.


Deze reis naar heling begint met het maken van de keuze om tijd en aandacht aan jezelf te besteden. Een koffie klysma is een krachtige tool die jou kan helpen om je leven in balans te brengen en te transformeren.



Hoevaak neem jij de tijd om je lichaam en geest te ontgiftigen?

Sta je erbij stil met alles wat je eet, op je lichaam smeert en wat je inademt uit je omgeving effect heeft op de gezondheid van je organen?


Heb jij behoefte aan: Stress vermindering, rust, ontspannen?

Liefde, vertrouwen, innerlijke kracht?

Intuïtie, verbinding, zielenmissie? Blijf lezen


Hulp bij: moeheid, depressief, neerslachtigheid, negatieve gedachten, burn out, niet zwanger kunnen worden, ziektes, lichamelijke pijn, emotionele pijn, eetstoornissen, overgewicht, geen beslissingen kunnen maken? Wil je hulp? Blijf dan bij me en lees mee.


Je huid is je grootste orgaan en neemt veel stoffen tot zich en weert het af. Je lever zorgt voor de opbouw, opslag en afbraak van energierijke stoffen.


Je lever is een belangrijk orgaan. Zonder kun je niet leven. Zo heeft je lever de volgende belangrijke functies:

  • Vorming van gal. De lever vormt gal, die wordt opgeslagen in de galblaas. Als je vet eet, dan trekt je galblaas samen om zo de gal in je dunne darm los te laten. De galvloeistof zorgt in de dunne darm voor afbraak van de vetten.

  • Koolhydraatstofwisseling. In het voedsel dat je eet, zitten onder andere suikers. Deze suikers zijn niet allemaal direct nodig. De suikers worden daarom naar je lever getransporteerd, waar het overschot wordt opgeslagen als glycogeen. Glycogeen kan tijdens inspanning (bijvoorbeeld tijdens sporten) weer worden omgezet in suikers voor brandstof.

  • Eiwitstofwisseling. Bij de vertering van je voedsel ontstaan aminozuren. Deze aminozuren worden uit je darm in de bloedvaten opgenomen en getransporteerd naar de lever. De lever kan van deze aminozuren nieuwe eiwitten maken. Deze eiwitten kunnen vervolgens weer door je lichaam worden gebruikt voor bijvoorbeeld de opbouw van spieren.

  • Vetstofwisseling. Bij de vertering van je voedsel komen naast aminozuren ook vetzuren vrij. Er bestaan verzadigde en onverzadigde vetzuren. Verzadigde vetzuren zijn slecht voor je gezondheid. De onverzadigde vetzuren kunnen daarentegen weer worden gebruikt in je stofwisseling of als brandstof. Je lever kan verzadigde vetzuren omzetten naar onverzadigde vetzuren.

  • Ontgiften en reinigen. Dagelijks kunnen er veel schadelijke stoffen in je lichaam terechtkomen. Niet alleen door alcohol te drinken, maar ook bijvoorbeeld door het gebruik van medicijnen. Je lever kan deze schadelijke stoffen onschadelijk maken en vervolgens afvoeren via de ontlasting of urine.

  • Opslag. Behalve glycogeen (zie koolhydraatstofwisseling) kunnen ook andere stoffen (tijdelijk) worden opgeslagen in je lever. De lever scheidt ze vervolgens uit als je lichaam ze nodig heeft. Dit zijn bijvoorbeeld:


Wees lief voor je lichaam.

Het is een huis vol energie, creatieve levensenergie.

Maak verbinding met je lichaam en reinig je systeem van gifstoffen. 


Chronisch ziek zijn

Ik heb mezelf gereinigd wat chronisch ziek zijn. Ik was namelijk altijd verkouden, had een loopneus en heel vaak de griep. Ik vond het vanzelfsprekend tot ik me ging verdiepen in alternatieve medicijnen en de achterliggende oorzaak van ziektes.


Brainfog?

Met behulp van koffieklysma's en sapvasten ben ik mijn immuunsysteem gaan verbeteren, de brainfog ging uit mijn hoofd, mijn concentratie ging vooruit en mijn moeheid verdween.

Wat is een koffieklysma?

Een koffie klysma helpt jou met het herstellen, contact maken en opbouwen van de relatie met je lichaam. Het is voelen, gewaar zijn, bewust zijn, overgave en loslaten. Niet de makkelijkste thema’s van het leven. Het helpt bij heel veel klachten!


Opgeblazen gevoel?

Je darmen zijn het centrum van je gevoelens. Door dit te vullen en te legen met een klysma krijg je een energetisch effect wat diep werkt zowel mentaal emotioneel fysiek en energetisch. Op 4 niveaus wordt er in je lichaam gereinigd. 


De koffieboon en -plant worden al duizenden jaren gebruikt voor medicinale doeleinden bij oude beschavingen, medicijnmannen en bij sjamanistische healings. Ze werden aanvankelijk gebruikt voor ouderen en mensen die een leverziekte hadden. Niet een onbelangrijk gegeven, omdat in deze tijd veel mensen een lever hebben die belast is met toxische stoffen. 


Detoxen op meerdere lagen vraagt bewust zijn en aandacht voor wat er plaats vindt in je lichaam. 


Koffie zorgt voor een diepe booste voor je lever die je bloed reinigt en giftige stoffen uit je lichaam haalt. Het kalmeert je zenuwstelsel waardoor er rust ontstaat in je denken. Het haalt piekeren en onrust weg uit je hoofd. Het wolken gevoel in je hoofd trekt weg. Het zet je stofwisseling weer aan en je kan vet verbranden. Het kan je hart openen zodat je vitaliteit, liefde, vertrouwen voelt en inzicht krijgt. Het maakt je gefocust, scherp en helder.


Het vraagt om herhaling dat je tijd neemt voor jezelf, de relatie opbouwt met je lichaam, tot rust komt, herstelt en heelt en verzacht. 


Wil jij jezelf ook genezen van kleine kwaaltjes of klachten?


Ontdek mijn unieke online programma van 3 dagen, waarin ik je stap voor stap begeleid bij het maken van koffieklysma’s. Dit wordt gecombineerd met een 3-daagse sapvastenkuur, uitgebreid beschreven in een handige PDF. Daarnaast krijg je toegang tot online yoga-video’s, meditaties en inspirerende ingesproken sessies die je helpen om dieper in jezelf te duiken. Je kunt kiezen uit twee opties:

  1. Detox Compleet - €175,-: Inclusief de volledige detox, yoga, meditaties, en koffieklysma’s, met één jaar toegang tot de module.

  2. Detox Compleet + Coaching - €250,-: Alles uit het eerste pakket, plus 2 keer 15 minuten persoonlijke coaching voor extra begeleiding tijdens je detoxreis.


Kortom, een 3-daagse DIY Spirituele Detox waar je een jaar lang toegang tot hebt, en waarvan je de voordelen een leven lang zult ervaren!



We organiseren meerdere keren per jaar live online retreats als extra steun. Reinig jezelf elk seizoen en voel je gezond en gelukkig!  Eerste livesessie: 12 & 13 oktober







95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page